Image
Kunstnere på
enouQh.comEnouQh et et netværk af interessenter, som gennem kunst, events og aktiviteter ønsker at sætte psykisk vold på plakaten.

Vi tror på, at vi ved en fælles indsats, ved at synliggøre den psykiske vold, den økonomiske vold – den usynlige vold – kan flytte grænserne for, hvad vi som medmennesker og et demokratisk samfund tolererer.

Hver 5. kvinde lever eller har let i et forhold med psykisk vold, men du og jeg, kan gøre en forskel!

Er du interesseret i projektet som kunstner, virksomhed eller anden aktør, så send en mail til enouqh@enouqh.com. Måske ku' du tænke dig at bidrage med kunst til videresalg her på enouQh.com eller ved en senere event? Måske har du noget andet at byde ind med?

Di 💋
#enouQh
Målsætning for
enouQh.comMålsætningen for enouQh.com er at få psykisk vold på plakaten!

Både konkret og i overført betydning.

I løbet af de næste to år vil vi at være en af Danmarks største plakat-shops, og via events og sociale medier sætte psykisk vold på plakaten.

Målsætningen er at få omtale i mindst et af de store medier inden for ét år.

For at nå målet har #enouQh.com brug for både volume, opbakning om omtale.

Vi ser plakatkunst som midlet til at nå målet, men sætter os ikke til herre – eller frue – over over, hvad der er god eller dårlig kunst – eller om det er kunst! Vi ønsker en plakatshop, hvor hr. og fru Danmark og ungdommen kan købe plakater til værelset, kontoret, køkkenet, gangen, alrummet, ja selv toilettet eller loftet, hvis der mangler plads! Kunst kan jo dyrkes overalt! Plakater som gave til teenageren, konfirmanden, fødselsdagen, bryllupsparret, til mors og fars dag – måske i stedet for et kort. Hvor virksomhederne kan finde inspiration til mødelokalet, kontoret, receptionen, gangen eller kantinen.

Vi er opmærksomme på, at det ikke alle plakatmotiver der passer ind i A3 formatet – derfor kan alle formater produceres og sælges via EnouQh.com.

Hver eneste plakat der trykkes, er med til at formidle budskabet, at vi ikke kan og vil tolerere psykisk og fysisk vold.

Rent håndgribeligt følger der med hver plakat et imødekommende og oplysende brev med tak og information om det, vi kæmper for!

Som kunstner og ambassadør for #enouQh er du med til at gøre en forskel for de mange kvinder, der ikke har overskud til at råbe højt og som lever med psykisk vold – dagligt.

Vi håber selvfølgelig, at du gennem #enouQh også får noget ud af at fremvise din kunst – her på siden, på de sociale medier og på sigt i nyhedsmedierne.

Al begyndelse er svær, og vi er ikke sikre på, at vi har ramt præcis det koncept vi ender ud med, men ved at arbejde med konceptet, håber vi at nærme os skridt for skridt. Har du gode idéer og indspark, så fortæl os det.

Di 💋
#enouQh
ØkonomiDrukner overskuddet fra #EnouQh.com ikke bare i administrations-omkostninger?

Nej, men hvis det var tilfældet, så er det ikke første gang 'i historien' at et velgørende formål ikke formår at sende støttekroner videre!

Det vil vi for alt i verden undgå, og det gør vi ved at afsætte en procentdel til kunstneren (for arbejdet og for at stille sin kunst til rådighed), en procentdel til det gode formål (hjælp til kvinder som har været udsat for psykisk og psykisk vold) samt en procentdel til administration og vedligehold.

Vi har, synes vi, fundet en fornuftig fordelingsnøgle. 50% af overskuddet for salg af plakater går til kunstneren, max 25% til trykning/pakning, grafisk design, udvidelse og vedligehold af webshop samt reklame på sociale medier —> og min. 25% til kvinder som har været udsat for vold eller psykisk vold.

Ønsker du som kunstner ikke at modtage vederlag for salg af din plakatkunst, gør vi under plakaten opmærksom på, du har valgt at donere hele salget til sagen.

Kunstnere sætter selv prisen på dine plakater.

Di 💋
#enouQh
Image
Morell & Cristina
E-ArtistsWe're working with electronic art in a joint venture co-operation, experiencing the creative options.

We're happy being invited to show our work here on EnouQh.com and helping creating awareness of psychological abuse.

All the best,
Morell Ginsberg Andersen
Cristina Ress


Di 💋
#enouQh
Image
Kai Glad
AkvarelmalerJeg prøver at fange øjeblikket og stemningen på stedet. Mine malerier er aldrig en fotografisk gengivelse, men snarere min egen oplevelse og tolkning af motivet.

Du kan se mere af Kai Glads kunst på galleriglad.dk. På enouQh.com/artshop kan du købe udvalgte motiver af Kai Glads kunst.

Da Kai hørte om #EnouQh-projektet, var han hurtig til at 'springe til, og dermed er Kai Glad vores første nulevende kunstner på #EnouQh.com


Di 💋
#enouQh
Image
My
Art DirectorJeg er grafisk designer, også kaldet Art Director og har altid været nysgerrig på de muligheder teknikken tilbyder.

Jeg startede min grafiske løbebane i 1991 med Photoshop version 1! Til dagligt arbejder jeg på et trykkeri på Fyn.

enouQh.com/artshop kan du købe udvalgte grafiske motiver.

Jeg er glad for at få lov at være med her på projekt #EnouQh. Jeg tror på, vi med fælles hjælp, kan synliggøre den usynlige vold.

Di 💋
#enouQh

Alle plakater trykkes af.Deslers' Grafiske Team